Wild van Wild

Even wezen ontspannen in good old Germany. 

Op aanraden van vrienden uit de koksopleiding zijn we naar hotel - wildrestaurant Jagdhaus in Rech getrokken. Rech is een piepklein dorpje gelegen tussen de wijngaarden in het Ahrtal. De Ahr is een zijrivier van de Rijn in het Eifelgebergte.

Verwacht van het hotelletje geen grote luxe maar het is betaalbaar en ze schotelen je er lekker eten voor.  Zeker voor iemand die wild is van wild zoals ik. De uitbater-kok is een fervent jager met liefde voor wild. En dat merk je aan de gerechten die op tafel komen. De bijpassende streekwijnen zijn wat duurder maar zeker niet te versmaden.

Iedere dag stond er wild en andere producten, zoals kaas, uit de streek van het Ahrtal op de kaart. 's  Morgens zelfgemaakte confituur en wildspecialiteiten en 's avonds een gastronomisch 3-gangen menu. Kamer met uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen menu voor om en bij de € 55/dag/persoon, zeg nu zelf waar vind je dat hier nog? De vriendelijke bediening kreeg je er gratis bij.

Een stevig ontbijt had je wel nodig als een flinke wandeling door de steile wijngaarden gepland was. Mooie streek, lekker eten, vriendelijke mensen, wat kan een mens meer wensen om een paar dagen te ontstressen. 

Een aanrader.